středa 23. července 2008

zkotlená pařebka

Sadaj, opracvdu poslední pařajská možnost, jak se osadit drdůjem, vodárnou, nějakejma bačernosttma a jinak všelijak kotlajsky je tento týden v piatok!!! Ej ej!
Všickni by měli pařat v Brnisksku, tedy dost exluzivní šancaj, jak se spolu nafáhnout.
Tak aj:
25.7. v 11:11 středoevropskýho časiska, pařaj na kotli u fahy s boostama!
Podrobnosti v komentářích, ej?

P.S. Budu tam s největší pravděbodobností děsivě sfáhlej s masivníma úchrupama. Ale i tak stojí myslím ta pařaj za to.

7 komentářů:

Jan Duda řekl(a)...

toš a kde si to pařnem? nějaký fajný místisko? Chcete někdo vodárnu? já pak fáhnu na celej měsíc pryč, tak ať nezahálí...

Pepek Čajovarný řekl(a)...

místo je to poslední. Ale koncovej čas je docela důležitá akciska. Odpoledne musím odfahat... Ej... Bude na akcaj funkční vodárnice? Peťule může vzít jedinečné zbytky tabáčiska. Juch aj Jech.

Jan Duda řekl(a)...

Koncovej čas je myslím o půl trojcích, tak nějak nám totiž jede ten náfah na kotel, myslím ze Zvonařky..Vodárnici vezmu, to je kotel v pohodaji, ale musíte si ji pak vzít s sebou, do Finska ji táhnout nechci..ej? Jinak si pařajte akciska maximaj,. Zajtra touhle dobou se budu těšat.. Ej ej.

Pepek Čajovarný řekl(a)...

Ej tak já s pepičkou tam budu jistotkově. Akcaj je to fajná. Navrhne někdo nějakej flekaj? Nejlepší by to bylo asi od Francka nebo Zdeňky, ti budou mít asi nejméně času, místo přispůsobíme jejich přesunu.

Ej a až nebudete mít chvilku co dělat, mrkněte na http://rpg-magazin.cz/data/files/rpg_magazin_5.pdf Je to rpg magazín co vydává pár kamarádů kamaráda, a mají tam hodně fajnou soutěž, tak akorát pro nás. Jsme ochotni tomu věnovat kus morkůvají? Stálo by to za to.

Lojzek Aj taktož řekl(a)...

Je to desna sadka, uz to asi nestihnu :(

Anonymní řekl(a)...

pannenka řekl(a)...
Tož já bych to viděla na nějakej parkovej flekaj. Nejlepší je pro mě Lužáneckej parčík, a páč tam máme s Francokem průsečík tras, tak to snad bude oukej i pro něj... V případě pršení si fahnem nějakou čajovnu, co vy na to?...
Takže zítra v 11:11 v Lužánkách u záchodků valím těšačky, ej ;-)

Pjetor řekl(a)...

Ej toš pařbing, zapařám si to frišně. Zítra v lužkách chalaje!