pondělí 27. února 2012

Když se paří, tak se paří

Komu paří hrana?
Právě máme na účtu 333 pařebných keší. Tři!
Do konce nyní právě akorát přesně dva dny. Toš toho moc nezbývá.
Stačí když Tom obejde jednu alej u Rajhradu, Majk trochu zaroštuje kolem školy, Pepek s Verčou omrknou nová romantická zákoutí a my máme s Matějem zálusk nejen na jednu pojížďku s Matoušem. Moc toho nezbývá. Toš hurá do toho!
Promítání ve středu se už žhaví.  Pejškov je na víkend celý nedočkavý. Pařaj určitě od brzkého piatoka plný mocných topiček, hračiček, chalaček apod.
Prosím hlaste svou přemocnou účast, přání na catering a jiné fahy. Ruci tuci tuc. Hop hej.

13 komentářů:

Matěj řekl(a)...

Poslední 2 dny na ulovení 32 keší, to je hec!!

Verča řekl(a)...

Gratulačka k tak magickému číslu! Pejškov vidím tak polovičatě, na neděli mám prácičku, ale pátek i sobota by šli...

Majk řekl(a)...

Až na samotné promítání, kde jsem nestihl ani první natož druhý film, se 'den navíc' skvěle vyvedl.

Teď aby vyšel i prvokeškoroční Pejškov! Kdy se budou otevírat brány monumentálního sídla Casa de Placicka? Kdy se dostaví hosté? A jak moc intenzivní drduj hostitel nabídne?
McPejškov burgru zdar!

PS: zdá se mi to nebo se captcha s delším užíváni uměrně ztežuje? Tímto tempem se brzy naučím jakýsi cizí jazyk.

Jan Duda řekl(a)...

Dejte prosím echo, kdo a na jak dlouho přijedete, ať můžeme centrálně nakotlit chalaj. Případně klidně i pařte své chalací preference. Pojedeme asi zítra po ránu. Prosím vem Bolečku z lootu nějaké brambůrcky. Díky

Jan Duda řekl(a)...

Vládce podzemí napaříme i s rozšířením a vypadá to konečně i na nějakou drdůjnou fahu. Konstelace se zdá být slibná. Odhaduji naše Pejškovské paření od piatoku cca 11 h do neděle 15:30. Matouš má pak odpoledne plavačku. Hosté mohou však pařit dle libosti.

Majk řekl(a)...

Rýbáři tradičně připlouvají (ovládání loďky I !) mezi půl sedmou a sedmou večerní na základě zpoždění vlaku čekačkou v Königu a počtu ochotných řidičů na cestě.
Odjezd pak tutově v 16:10.

Na chalaj spešl přání nemám, ale dám vám kulinářskou radu: Když tam dáte cheddar, budete to mít mexicky a když tam dáte eidam, budete to mít český!

Jan Duda řekl(a)...

Výborná faha. Kulinářsky určitě nezklamem a proto tu dodávám poslední novinku od Mistra pro inspiračku: http://www.youtube.com/watch?v=5lqTKlsWZoM&feature=share

Verča řekl(a)...

:-D insipačka dobrá...na koliku žlučníku fakticky doporučovaná!!!

Co se týče mojí účasti - protentokráte se omlouvám, jelikož v sobotu mám bratr oslavu 18. narozenin a mám to trochu na starosti. V neděli pak zase práce s angličtinou - zkrátka, tentokrát to nevyjde. Užijte si pařaj a haluzaj k tomu! :-)

Pepek Čajovarný řekl(a)...

I já mám program. Nedám si to.

Tom řekl(a)...

ou sada, babička má 60 a budeme je slavit v sobotu od odběda a sjede se k nám polovina rodiny a příbuzných... to sou mi sady.

Pjetor řekl(a)...

Koupím si rybičky a naučím je vařit podle Jirky.

Já jsem se šel včera projít kolem Antroposu a lesíkem s vědomím, že budu muset v neděli večer něco konzultovat a dnes mám taky práci.

Aspoň jsme se potkali na promítačce, ale kdybych dnes dojel do Pejškova, tak mám před pondělkem docela záhul.

Tedy nedopařím, další jistá akcaj je pro mě bouračka.

Verča řekl(a)...

Tento způsob češtiny zdá se mi býti poněkud...

Pjetor řekl(a)...

Přepracovávám se a vím to. Vzbudím se ve tři hodiny a jsem nějak mimo. Potřeboval bych, aby mi někdo zakázal práci v neděli, nejlépem i celý víkend. Chvíli to tak někdo dělal a když se chvíli nevidíme, tak zase blbnu.

Pokusím se za vámi dojet, ve 12:25 budu v Hradčanech.