S novým semestrem se mění rozvrhy a třeba i tradice. Kdyby se zachoval současný den a čas, tak bych si od pizzy musel dát nejméně na půl roku pauzu a tak navrhuji
droubný posun na
pondělí 13:00. Pokud by snad tato inovace neprošla přes fahlební radu, tak na zmíněnou dobu vyhlásím konzultační hodiny s Nejvyšším. Asi by se v plánu daly najít i jiné možnosti, ale už né tak luxusní.
Co vy? Kdo v pondělí pracuje? Kdo v jednu ještě spí? Bálkánskou, nebo Tyrolskou? Potřít okraje? A osmnáct bylo?
5 komentářů:
Při plánovaném pracovním vytížení a ostatních plánech se mohu zúčastnit této kratochvíle již 17.3. Jistá možnost na dřívější účast je řízena domluvou se střídajícím kolegou, který se však předpokládám bude chtít této aktivity rovněž účastnit (neodjede-li do zahraničí).
Pro tyto účely jsem si utvořil rozvrh založený na tradici úterního pařebu. Nicméně rovněž tak můžu pařit i ve čtvrtoky a piatoky. Ostatní dny jen někdy velice nárazově, haluzově a sporadicky. Po okoštování všech kombinací musím říct, že nejvíc paří Tyrolská, okraje česnek in da house. Zdravím všechny lepidelníky a dobré haluzce do dalšího semestru třikráte zdar.
Já pondělkám také holduji vícero než-li úterkům. Neřkuli, budu se dostavovati nejdříve o půl dvojky. Počet studentů se mi více než zdvojnásobil a v semestru státnicujícím i bakářkujícím to nechci přehánět.
Inu, česneky se rozpařávají, papričky lítají vokýnkem a ISICy pípají vo sto šest! Košt!
Kdo ví, jak to bude. V tomto semestru je pro mě rozvrh jeden z méně důležitých ukazatelů. Pizzu tedy rád a rád bych aby byla poctivě a s dostatečným předstihem ohlašována na blogu, jinak je to těžké.
No já se chystám obědvat každé pondělí :D
Okomentovat