sobota 27. března 2010

LARP

Inu chcu se zeptat vsech ucastniku Larpu.Kdy chcete udelat dalsi workshop nebo jen setkavacku??Navrhnul bych to udelat na Pejskove abych si mohli vsichni odnest a zaplatit sve obednane veci.Do komentu naparte kdy mate cas at se dohodnem a at je to co nejdriv.Larpu ZDAR

8 komentářů:

Matěj řekl(a)...

O velikonocích mám docela dost času..

Dentist řekl(a)...

tak to sme dva

Freon řekl(a)...

Nějak tu chybí odezva od ostatních...S takovou toho moc nevyrobíte...

Dentist řekl(a)...

bohuzel my za to nemuzem

Matěj řekl(a)...

Ty Bolku máš čas ? Źe bychom napařili nějakej ten workshpík u tebe ?

Jan Duda řekl(a)...

Ej inu faha. Kotel booster. Moc to teďka nestíhám, ale pařím si to. Teďka vidím jako zásadní fahu udělání šípů a šipek, na což je asi nejlepší zázemí u Freona. Ovšem domluva na termínu a společných kotlech workshopůjech je čistě na nás. Na Pejškově může být pářka takřka kdykoli, vždy jste vítáni. Od vlaku, nebo i na kole to není fakt daleko (myšleno i v týdnu). Jen teď o Velikonocích jsem v Praze, v Beskydech a pak v Lanškrouně.

Freon řekl(a)...

Já zítra odjíždím s oddílem. Tudíž se mnou nemůžete počítat. Na velkou část věcí však nebudu potřeba. Tak se můžete činit společně.

Ještě bych chtěl požádat účastníky posezení, které se odehrálo ve čtvrtek minulého týdne, aby nějak dali dohromady info o tom co jste probrali, dohodli a usnesli.

Pepek Čajovarný řekl(a)...

Rádi bychom Vás, účastníky, uviděli velmi brzo, nejlépe krátce po 28.4. Zcela nám stačí jen jedno odpoledne, nějaká čajovna nebo hospůdka. Či snad park.